Helpo bv ook sterk in gasveren.

Bij Helpo bv vindt u gasveren, bevestigingsmateriaal en accessoires voor gasveren in alle soorten en maten. Wij leveren zowel gastrekveren als gasdrukveren, en alle bijkomende benodigdheden zoals veiligheidspijpen en dempers. Wij werken al jarenlang met HAHN Gasfedern en kunnen u daarom een breed assortiment gasveren van HAHN bieden. Door deze samenwerking en door onze eigen gasveer vulmachine is maatwerk geen enkel probleem. De juiste gasveer voor uw toepassing vindt u dus zeker bij Helpo.

Op zoek naar gasveren, bevestigingsmateriaal of accessoires voor gasveren?  

Bij Helpo bent u aan het juiste adres voor gastrekveren, gasdrukveren en blokkeerbare gasveren van HAHN Gasfedern. Daarnaast leveren wij bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals veiligheidspijpen en beschermpijpen. Wij hebben een eigen gasveervulmachine.

Waarom kiezen voor HAHN gasveren?

  • Wij kunnen een groot deel van ons HAHN gasverenassortiment zelf afvullen op de door u gewenste druk.
  • Ons assortiment HAHN gasveren is breed. Bovendien hebben we een ruime voorraad. Wij kunnen uw gasveren daarom snel leveren, ook in grotere hoeveelheden.
  • Naast stalen gasveren leveren we ook RVS gasveren in de legeringen AISI 304 (V2A) en AISI 316 (V4A). Ideaal voor gasveren die bestand moeten zijn tegen de invloed van chemicaliën.

Leverancier voor verschillende branches

Onze gasveren worden toegepast in uiteenlopende branches. Van de meubelindustrie tot de aanhangwagenindustrie en van de gezondheidszorg tot de jachtbouw. Onze specialisten met jarenlange ervaring helpen u graag, in welke branche u ook werkzaam bent. Voor iedere vraag kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste gasveer voor uw toepassing krijgt.